Nyt badeværelse af høj kvalitet

Drømmer du om nyt badeværelse i din bolig i Haderslev, Aabenraa eller Tønder, er vi klar til at hjælpe dig fra start til slut. Hos Murerforretning Mike Brodersen har vi mere end 11 års erfaring med opførelse af nyt badeværelse og reparationer.

Vi tilbyder at stå for alt flisearbejdet, hvilket vi udfører med stor præcision og af høj kvalitet.

Vil du være sikker på at få et flot resultat, gør du klogt i at vælge en kvalitetsbevidst murer, der forstår at kæle for de små detajler.


Selv de mindste fejl kan være opsigtsvækkende på et badeværelse, hvorfor dette skal udføres grundigt, effektivt og med største omhu. Har du en opgave til os, er vi parate til at sikre dig et nydeligt nyt badeværelse.

 

Vil du have leveret et lækkert og nyt badeværelse?

Har du længe drømt om at gøre noget ved det gamle badeværelse, og er du nu nået til beslutningen om, at der skal gøres noget? Vi er specialister i at lave nyt badeværelse, som designes efter dine ønsker, så du kan få det, som du vil have det.

Ring +45 31 90 88 87 og få mere inspiration

Hos os er gode råd om et nyt badeværelse ikke dyre

Vi har masser af gode idéer, da vi har stor erfaring med opførelse og reparation, så du kan altid få os med på råd i forhold til, hvilke materialer der er gode og holdbare.

Det vil nemlig sikre dig et helt nyt badeværelse, hvor fliserne kan holde i rigtig mange år. Vi er klar til at levere dit drømmebadeværelse, så du kan tilføre din bolig nye og flotte toilet- og badeforhold, der er helt i tråd med nutidens trend og mode.

Søger du inspiration, råd og vejledning til, hvordan du kommer bedst i mål med et nyt badeværelse, der lever op til krav om funktionalitet, udseende og kvalitet, tager vi gerne en snak med dig om, hvordan vi helt konkret kan hjælpe.

Vi er kompetente helt ud til fingerspidserne, og så sætter vi en ære i at skabe noget helt nyt, som vores kunder bliver glade for. Book en aftale med os, så kommer vi forbi og ser på jeres mange muligheder.

Kontakt os for inspiration til et nyt badeværelse på telefon 31 90 88 87 eller skriv til mike@mb-murer.dk.

4 + 6 =

Info

Mike Brodersen Murerforretning ApS

Nørregade 24, 6240 Løgumkloster

Mobil: +45 3190 8887
E-mail: mike@mb-murer.dk

CVR: 43365053