Facaderenovering – Renovering der holder

Facaderenovering

Selv murværk kræver vedligeholdelse engang imellem. Når det sker, er MB Murerforretning stedet at gå til. Vi klarer alt fra revner i soklen til udskiftning af fuger og husets store wellness-behandling med vandskurring.

Vi ved, hvordan en facaderenovering skal udføres, så det holder. Vi gør os umage med at ramme samme farve på de nye fuger, som de gamle har, og vi renser væggen helt i bund, før vi vandskurrer. På den måde bliver dit hus ved med at se godt ud i mange år frem.


Når vi skifter fuger, fjerner vi ofte en halv til en hel centimeter mere af de gamle fuger, end mange foreskriver. Det giver et mere holdbart resultat – og så koster det ikke engang ekstra.

Trænger din facade til en kærlig hånd? Så kontakt Mike Brodersen på 31908887 – han har hele to kærlige hænder!

Netpuds – vandskurringens storebror

Flere og flere vælger at bruge netpuds, når de skal renovere deres facade. Netpuds giver samme flotte udtryk som vandskurring, når arbejdet er færdigt, men er en mere holdbar løsning. Det forklarer Mike Brodersen, indehaver af MB Murerforretning.

“Med netpuds kan vi skjule alle revner i murværket, og da det er et super stærkt materiale, kommer revnerne ikke igen,” siger han og tilføjer, at større revner skal udbedres, før der netpudses.

En behandling med netpuds kræver først en grundig afrensning af facaden. Derefter påføres et tyndt lag puds, hvorpå man lægger armeringsnet i glasfiber. Når armeringsnettene overlapper hinanden, er de med til at holde det hele på plads, og efter de afsluttende lag med puds er armeringsnettet ikke længere synligt.

“På den måde holder facaden i rigtig mange år,” siger Mike Brodersen.

Kontakt ham på 31 90 88 87 og få et tilbud på, hvad en facaderenovering vil koste til din bygning.

5 + 2 =

Info

Mike Brodersen Murerforretning ApS

Nørregade 24, 6240 Løgumkloster

Mobil: +45 3190 8887
E-mail: mike@mb-murer.dk

CVR: 43365053