Klinker – gulvet der kan holde til alt

Klinker og Fliser

Klinker er det sidste nye inden for moderne gulvbelægning – ikke kun i entre, bad og køkken, men også i husets stue og værelser.

Med gulvvarme i huset er et klinkegulv lige så lunt at træde på som et tykt gulvtæppe. Til gengæld er klinkerne endnu nemmere at holde end et lakeret trægulv. De holder til stort alle de udfordringer, som et aktivt familieliv kan byde på, og de fås i rigtig mange visuelle udtryk.

Hos MB Murerforretning har vi klinker øverst på menukortet. Vi har lagt flere af dem, end vi kan tælle til, og vi har masser af erfaring i at hjælpe vores kunder med at finde de helt rigtige klinker til den helt rigtige pris.


Det kan fristende at spare lidt på klinkerne, for der er stor forskel på prisen – men pas på, for de billige klinker er ofte en anelse skæve. Det kan være svært at se på den enkelte klinke, men det vil give en ujævn overflade, når alle klinkerne er lagt.

Overvejer du at få klinker lagt? Fang murermester Mike Brodersen på 31908887 – han er vild med at snakke om klinker!

Fascinationen til forskel

Der er en god grund til, at klinker er hofretten hos MB Murerforretning – for selve processen med at lægge klinker er vildt fascinerende, lyder det fra indehaver Mike Brodersen.

Han forklarer, at det kræver meget større nøjagtighed at lægge klinker, end det for eksempel kræver at mure en ydermur på et hus.

“Når du har lagt et klinkegulv, kræver det ikke en murer for at se, om den ene klinke ligger en millimeter højere end den ved siden af,” siger han og forklarer, at når først fugen er lagt imellem to klinker, der ikke ligger i nøjagtigt samme niveau, springer unøjagtigheder i øjnene.

“Jeg elsker at se på et gulv eller en væg med nylagte klinker, der bare ligger fuldstændig plant. Det er sådan noget, der gør mig stolt af mit fag og giver mig glæde i hverdagen. Næsten lige så meget glæde, som min kone giver mig,” griner Mike Brodersen.

Kontakt ham på 31 90 88 87 og hør, hvordan I sammen kan gøre dine planer om klinker til virkelighed.

5 + 15 =

Info

Mike Brodersen Murerforretning ApS

Nørregade 24, 6240 Løgumkloster

Mobil: +45 3190 8887
E-mail: mike@mb-murer.dk

CVR: 43365053