Nyt hus – et spørgsmål om tillid

Nybyg

Et nyt hus er i mange tilfælde realiseringen af en drøm, der har spiret i mange år. Derfor er det en opgave, som MB Murerforretning går til med den største respekt.

Vælger du os til at stå for murerarbejdet eller totalentreprisen, lover vi dig to ting: Vi gør vores ypperste for, at din drøm også bliver til dit drømmehus. Og vi gør det i tæt dialog med dig hele vejen igennem. Vores erfaring siger os, at det er sådan, vi gør os fortjent til din tillid.


Når man skal bygge nyt, er det helt afgørende, at fundamentet er i orden. Derfor skal det være helt vinkelret og i vatter allerede fra sandpude og sokkel, så betonfundamentet også bliver fuldstændig plant.

Har du idéer eller færdige tegninger til et nyt hus, så tag murermester Mike Brodersen med på råd.

Fang ham på +45 31 90 88 87

Nybygning – en drøm for både bygherre og murer

For en murer med en faglige stolthed på plads er der få ting, der slår fornemmelsen af at bygge et hus fra grunden. Det er noget helt særligt på grund af de mange detaljer i arbejdet, den vigtige rådgivning om valg af materialer og indretning og ikke mindst tanken om, at ens arbejde er med til at gøre en drøm til virkelighed.

Der er dog også rigtig mange ting, som kan gå galt, når et nyt hus skal bygges fra grunden. Derfor står omhyggelighed i alle detaljer øverst på dagsordnen, når MB Murerforretning bygger nyt, fortæller murermester Mike Brodersen.

“For mig er det rigtig fedt at bygge et hus, og på den måde er det en slags win-win, når det også handler om en drøm for kunden,” siger han og tilføjer:

“Men det er kun en rigtig win-win, når alle er glade, og når kunden bliver ved med at være glad for sit nye hus år efter år.”

Vil du også have et nyt hus i topkvalitet, der bare holder?
Så kontakt Mike Brodersen på:
31 90 88 87eller skriv til mike@mb-murer.dk.

8 + 5 =

Info

Mike Brodersen Murerforretning ApS

Nørregade 24, 6240 Løgumkloster

Mobil: +45 3190 8887
E-mail: mike@mb-murer.dk

CVR: 43365053