Tilbygning uden bekymringer

Tilbygning

Uanset om din nye tilbygning skal være flere værelser til huset, en garage, en udestue eller måske et muret skur – ja, så er MB Murerforretning din garant for en tilbygning, der står flot i mange år frem.

Vi svinger gerne forbi og snakker om, hvordan dine planer bedst kan føres ud i livet. Og vi tager os gerne af hele entreprisen med kontakt til VVS, elektriker og tømrer. Så kan du nøjes med at nyde synet af arbejdet, der skrider frem.


Ved ny garage bliver gulvet ved porten ofte støbt helt ud til ydervæggen, imens porten flugter med indervæggen. Hvis du i stedet nøjes med at støbe gulvet til porten, slipper du for at se på dit garagegulv udefra, når porten er lukket.

Overvejer du en ny tilbygning? Så kontakt Mike Brodersen på 31908887 og hør, hvad vi kan tilbyde.

Den billigste vej til mere plads

Mange oplever, at huset bliver for småt, når familien bliver større, eller når børnene bliver ældre. Nogle vælger at sælge huset og købe et større, men den mest økonomiske løsning er ofte at tilpasse det gamle hus til de nye forhold. Det vurderer Mike Brodersen, indehaver af MB Murerforretning.

“Hvis vi snakker to nye værelser eller en udvidelse af stuen, kommer man langt for de kroner, som ellers vil gå til ejendomsmægleren og kreditforeningen, hvis man skal sælge huset og købe et nyt,” siger han.
Mike Brodersen fortæller desuden, at når han udfører tilbygninger, har han altid i baghovedet, at huset også skal være til at bo i, imens arbejdet med en tilbygning står på.

“Derfor rydder vi altid pænt op efter os, og vi advarer selvfølgelig bygherren på forhånd, når vi laver arbejde, som støjer eller støver ekstra meget. Sådan noget er med til at give den tillid, som betyder meget for mig,” siger han.

Kontakt Mike Brodersen på 31 90 88 87 og tag en snak om, hvad din nye tilbygning kommer til at koste.

4 + 15 =

Info

Mike Brodersen Murerforretning ApS

Nørregade 24, 6240 Løgumkloster

Mobil: +45 3190 8887
E-mail: mike@mb-murer.dk

CVR: 43365053